Poppunktrio Waterparks op 4 juli naar de Melkweg

review: Waterparks - 13/3 - Dynamo Waterparks
Poppunktrio Waterparks op 4 juli naar de Melkweg
Door JenitaPostma op 20 oktober 2020 - 11:05 Het poppunktrio Waterparks komt op zondag 4 juli naar de Melkweg. In november verschijnt hun 'Fandom live in de UK' concert registratie en vandaag kondigden ze een Europese headline tour aan die uiteraard ook langs de Melkweg komt.

Waterparks groeide op met bands als Blink 182, Fall Out Boy en Good Charlotte en dat is te horen. Energieke Poppunk met ongekende passie. Waterparks heeft al prijzen gewonnen als Alternative Press Award, een Rock Sound Award en de eerste EP werd geproduceerd door niemand minder dan Benji Madden van Good Charlotte. De drie heren uit Texas traden al eerder op in de Melkweg maar tourden ook als supportact voor bands als Sleeping With Sirens, All Time Low en Never Shout Never. Nu neemt Waterparks het stokje over om de poppunk toekomst veilig te stellen.

De Kaarten voor de ‘See You in the Future’ tour gaan vrijdag 23 oktober in de verkoop, en kosten 20,15 euro per stuk. Hier koop je tickets voor Waterparks in de Melkweg. Wil jij 100% zeker kaarten bemachtigen dan kan je via deze link een reminder instellen. Je krijgt dan een mail als de voorverkoop begint.


Altijd weten wat er in de voorverkoop gaat?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Metropole Orkest

HET METROPOLE ORKEST OP TOUR MET O.A. MICHAEL PRINS...Het Metropole Orkest, een van de beste pop- en jazzorkesten ter wereld, staat...

Limp Bizkit

NIEUWE DATUM VOOR AFGELASTE SHOW IN 013 VOOR LIMP... In augustus zou Limp Bizkit in 013 een concert geven. Dit concert kon toen...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.