Poppodia noodgedwongen dicht door nieuwe Corona-maatregelen

Paradiso zitconcert Opera Alaska
Poppodia noodgedwongen dicht door nieuwe Corona-maatregelen
Door sjoertb op 15 oktober 2020 - 12:37 De nieuwe Corona-maatregelen die van kracht zijn sinds woensdag maken het opnieuw moeilijker voor poppodia om concerten te organiseren. De regels van deze gedeeltelijke lockdown leiden er zelfs toe dat een aantal zalen noodgedwongen geen productie draaien in de aankomende weken.

Voor poptempel Paradiso is het onmogelijk om op korte termijn de bestaande programma's met 250 bezoekers om te vormen naar programma's met 30 bezoekers. Ook het poppodium Melkweg sluit tot tenminste woensdag 11 november haar deuren voor publiek. 013 in Tilburg gaat ook dicht tijdens deze periode. Afgelaste concerten en evenementen krijgen waar mogelijk een vervangende datum.

Een klein deel van de programmering van het Haarlemse Patronaat gaat door voor maximaal 30 personen, met gesloten barren. Ook bij TivoliVredenburg in Utrecht en Oosterpoort in Groningen blijven kleinschalige evenementen overeind in aangepaste vorm. Op een paar na worden alle shows in AFAS Live verplaatst.

Foto van Arend Jan Hermsen: zitconcert van Opera Alaska op 1,5 meter afstand in ParadisoLimp Bizkit

NIEUWE DATUM VOOR AFGELASTE SHOW IN 013 VOOR LIMP...In augustus zou Limp Bizkit in 013 een concert geven. Dit concert kon toen...

Popronde news

POPRONDE WIL DOORGAAN TIJDENS GEDEELTELIJKE LOCKDOWN... Door de gedeeltelijke lockdown liggen veel evenementen opnieuw onder vuur. Zo...

REACTIES

geen avatar
di 20 okt 2020 15:44

eatsleeprave.. We gaan heel langzaam kapot.

 -1

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.