Indonesische band Noah naar Melkweg in juni 2021

Noah (Indonesië)
Indonesische band Noah naar Melkweg in juni 2021
Door sjoertb op 15 oktober 2020 - 10:38 Noah komt het aankomende jaar voor het eerst naar Nederland. De Indonesische band had al eerder zijn zinnen gezet op een tour in Europa maar de tour moest helaas worden verplaatst door de pandemie. Inmiddels is er een nieuwe datum gevonden voor de show in het Amsterdamse podium Melkweg.

Zaterdag 12 juni 2021 is de nieuwe datum van het concert. Eerder was de show al helemaal uitverkocht. Daarom is er besloten om het optreden te verplaatsen naar The Max, de grootste zaal van Melkweg. Extra tickets zijn gelijk beschikbaar geworden.

Tickets voor Noah in Melkweg zijn hier verkrijgbaar.

Noah bestaat uit Ariel, Loekman en David. In thuisland Indonesië en in Maleisië, Singapore, Hong Kong en Taiwan is de poprock-band erg populair. Wereldwijd zijn er al meer dan 9 miljoen albums verkocht. Met de aanstaande tour krijgen Indische fans die in Europa wonen ook de kans om Noah live te zien.
Bestel tickets Noah in Melkweg
Tickets Noah
za 12 jun
Melkweg, Amsterdam
€ 18,40
Popronde news

POPRONDE WIL DOORGAAN TIJDENS GEDEELTELIJKE LOCKDOWN...Door de gedeeltelijke lockdown liggen veel evenementen opnieuw onder vuur. Zo...

Chef's Special

DECEMBER-CONCERTEN CHEF'SPECIAL VERPLAATST NAAR 2021 Chef'Special kan in december helaas niet de shows geven die ze in de...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.