Akoestisch concert van Milow in Paradiso

Milow
Akoestisch concert van Milow in Paradiso
Door sjoertb op 08 oktober 2020 - 10:54 Milow komt in december naar Nederland voor een concert in het Amsterdamse Paradiso. Van de week werd bekend dat zijn tour wordt uitgesteld tot het najaar van 2021. Nu komt de Vlaamse artiest toch over de grens met een akoestische show in de hoofdstad.

Met hits als 'You Don't Know' en 'Ayo Technology' brak Milow door bij het grote publiek. Inmiddels heeft hij al 8 studioalbums en maar liefst 12 Vlaamse Music Industry Awards op zijn naam staan.

Op dinsdag 1 december vindt het akoestische concert plaats in de grote zaal het Amsterdamse poppodium. Tickets voor Milow in Paradiso zijn hier verkrijgbaar.

De voorverkoop start op vrijdag 9 oktober om 10 uur 's ochtends. Op tijd klaarzitten? Dat kan! Hier stel je een reminder in. Tickets kosten 39 euro per stuk.

Foto: Milow op Night of the Proms Rotterdam 2018 door Charles BatenburgMilow in Paradiso is uitverkocht.
Helaas! Volgens onze informatie
is dit concert uitverkocht.
Corona virus

TEST EVENTS MOETEN LEIDEN TOT HOGERE CAPACITEIT OP...Vertegenwoordigers van de evenementenbranche (Fieldlab Evenementen) zijn in...

Billie Eilish

BILLIE EILISH GEEFT ONLINE CONCERT OMDAT ZE OPTREDEN... Afgelopen zomer zou de bekende Amerikaanse zangeres Billie Eilish naar...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.