AFAS Live shows Floor Jansen uitgesteld naar december

review: Floor Jansen - 30/01 - 013 Floor Jansen
AFAS Live shows Floor Jansen uitgesteld naar december
Door Cartman91 op 07 oktober 2020 - 13:51 Zangeres Floor Jansen, bekend van het vorige seizoen van het tv-programma Beste Zangers en als frontvrouw van de Finse metalband Nightwish zou deze maand samen met Henk Poort en Marcel Fisser maar liefst zes keer in AFAS Live staan, verdeeld over drie dagen. Deze shows kunnen door het coronavirus niet doorgaan en zijn dan uitgesteld naar december.

Op de kalender ziet het er als volgt uit:

13 december, 19:00 uur (uitverkocht)
13 december, 21:30 uur (uitverkocht)
14 december, 19:00 uur (uitverkocht)
14 december, 21:30 uur (uitverkocht)
15 december, 19:00 uur (tickets)
15 december, 21:30 uur (tickets)

Reeds gekochte tickets blijven geldig, uiteraard kan je je kaartje retourneren in ruil voor geld. Ook zijn er nog kaarten beschikbaar, maar alleen voor de shows op 15 december. De andere concerten zijn al uitverkocht. Een kaartje kost je dan 38,08 euro.

Floor Jansen werd bij het grote publiek bekend door haar deelname aan het tv-programma Beste Zangers, waar ze een duet zong met Henk Poort met het liedje Phantom Of The Opera.

TivoliVredenburg

POPPODIA IN UTRECHT (TIVOLIVREDENBURG, DE HELLING EN...Wegens de ontheffing maatregelen in corona-tijden is het niet voor alle podia...

Scala theater2

SCALA THEATER KRIJGT GEEN ONTHEFFING EN MOET O.A.... Het Scala Theater is een tijdelijk en volledig coronaproof theater dat in...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.