Frans Pollux speelt 50 één-op-één concerten in Blerick

Frans Pollux
Frans Pollux speelt 50 één-op-één concerten in Blerick
Door Cartman91 op 02 oktober 2020 - 15:15 In de categorie bijzonder: zanger Frans Pollux gaat voor zijn albumpresentatie maar liefst 50 concerten spelen. Nu is dit op zich niet bijzonder, behalve het feit dat hij ieder concert voor één persoon speelt en ook nog eens maar één liedje.

Voor zijn nieuwe plaat Pollux Deej Carré zal Pollux zijn 50 concerten in het Muspelheim te Blerick spelen op 25 oktober. Hij heeft bewust voor deze locatie gekozen, gezien dit het eerste podium was waar hij ooit speelde, op zevenjarige leeftijd. Vanaf hier ging zijn carrière vooruit, wat hem uiteindelijk tot aan Carré bracht.

Toegang tot een van de 50 concerten is exclusief voor de eerste 50 kopers van zijn nieuwe plaat, die vanaf 23 oktober in de winkels ligt. Tickets zijn wel per direct te verkrijgen. Toegang tot één van de concerten is de aanschaf van het album, de winkelprijs is hetzelfde als de prijs van dit ticket. Frans Pollux zal het album dan op 25 oktober tijdens jouw privé-concert persoonlijk overhandigen. Een kaartje kost je 25 euro en is via deze link te verkrijgen.




Nooit meer belangrijk concertnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



rockclubthecavenews2

ROCKCLUB THE CAVE IN AMSTERDAM ZIT IN ZWAAR WEER;...Je ziet ze nog zelden in het straatbeeld: een rockclub. The Cave in Amsterdam...

Simple Minds news

SIMPLE MINDS STELT ZIGGO DOME EN SPORTPALEIS SHOWS... De Schotse band Simple Minds heeft de concerten in Ziggo Dome en...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.