Marduk in december naar 013 en Doornroosje om 30-jarig jubileum te vieren

Marduk
Marduk in december naar 013 en Doornroosje om 30-jarig jubileum te vieren
Door Cartman91 op 30 september 2020 - 16:53 De Zweedse blackmetal band Marduk zit dit jaar al 30 jaar in het vak en om dat te vieren gaat de band op tour. Met deze tour doen ze onder meer Nederland aan, met twee concerten in december.

In de agenda staan concerten in Doornroosje te Nijmegen op 10 december en een dag later (11 december) in 013 te Tilburg genoteerd.

Marduk stond begin jaren 90, samen met bands als Dissection en Nifelheim aan de wieg van de Zweedse blackmetal-scene.

Tickets voor deze shows gaan vanaf 2 oktober om 10 uur in de voorverkoop. Een duo-kaartje voor het concert in Doornroosje kost je 52 euro, voor een regulier kaartje betaal je 26 euro. Voor de show in 013 ben je 27,90 euro kwijt aan een ticket.

Uiteraard kan je je ook aanmelden voor onze ticketreminders. Een reminder voor het concert in Doornroosje stel je hier in en voor het concert in 013 kan je hier terecht voor een ticketreminder.Nooit meer belangrijk concertnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefHannah Mae

HANNAH MAE NAAR 7 POPPODIA MET 'LITTLE THINGS TOUR'De Drentse Hannah Mae komt in november met haar 'Little Things Tour' naar...

p60amstelveennewss.gif

ZWARE METALEN VIERT 20-JARIG BESTAAN IN P60 MET... Poppodium P60 in Amstelveen en webzine Zware Metalen slaan de handen ineen om...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.