Boyband FOURCE naar Rotterdam Ahoy

Fource
Boyband FOURCE naar Rotterdam Ahoy
Door sjoertb op 24 september 2020 - 11:56 FOURCE komt binnenkort naar Rotterdam Ahoy. De jongens van de populaire boyband hadden al een tijdje plannen om dit najaar daar een show te doen. Door de situatie rondom Corona leek dat even onzeker maar gelukkig kan het toch doorgaan. Het concert zal plaatsvinden in de nieuwe RTM Stage van Ahoy. De regels rondom corona worden nageleefd. Er is daarom maar een beperkt aantal bezoekers mogelijk om het concert bij te wonen.

Max, Jannes, Ian en Niels deden los van elkaar auditie voor Junior Songfestival 2017 en werden uiteindelijk samengebracht om een boyband te vormen. Inmiddels heeft FOURCE miljoenen luisteraars bereikt op Spotify en YouTube.

Op donderdag 22 november vindt het concert plaats. Tickets voor Fource in Rotterdam Ahoy zijn hier verkrijgbaar. Kaarten kosten €28,50 per stuk.

De voorverkoop start op zaterdag 26 september om 10:00 uur. Op tijd klaarzitten? Dat kan! Hier stel je een reminder in.Bestel tickets Fource in Ahoy
Tickets Fource
zo 22 nov
Ahoy, Rotterdam
€ 28,50 - 39,50
festivalinfonieuwlogo

DEZE WEEK IN DE VOORVERKOOP: O.A. SUZAN & FREEK,...Omdat we ons kunnen voorstellen dat je wel eens wat mist, maken wij wekelijks...

DeWolff

DEWOLFF NAAR 013 EN PAARD IN NOVEMBER DeWolff is moeilijk te temmen en blijft optreden in deze bizarre tijden. In...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.