Tino Martin dit najaar met nieuw album op tour langs o.a. Ahoy, Afas Live en Klokgebouw

Tino Martin
Tino Martin dit najaar met nieuw album op tour langs o.a. Ahoy, Afas Live en Klokgebouw
Door JenitaPostma op 22 september 2020 - 16:48 Volkszanger Tino Martin staat komend najaar in Utrecht, Maastricht, Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven en Den Bosch op het podium. Onder andere Ahoy, het Klokgebouw en Afas Live worden aangedaan. De concertzalen zullen volledig 'coronaproof' worden ingericht met behulp van een theatersetting met zitplaatsen. De concertreeks zal op vrijdag 9 oktober in het Scala Theater in Utrecht beginnen en op zondag 22 november in de Brabanthallen in Den Bosch eindigen.

In Nederland brak Tino Martin door met de hits als 'Zij Weet Het’, 'Jij Liet Me Vallen’, 'Later Als Ik Groter Ben’ en 'Laat Me Leven’. Tino Martin ontving twee Edison Awards voor zijn muziek en de Sena Performers Award. Ook heeft hij twee keer in een uitverkocht Olympisch Stadion in Amsterdam een concert gegeven.

Tino Martin brengt vrijdag 25 september zijn nieuwe album 'Voor Iedereen’ uit. Naast liedjes van zijn nieuwe album komen ook de grote hits voorbij tijdens zijn optreden. Kaarten voor de show gaan aanstaande donderdag 24 september om 10:00 uur in de verkoop.

Tino Martin geeft de volgende concerten:
09-10-2020 - Tino Martin - Scala Theater, Utrecht
25-10-2020 - Tino Martin - MECC, Maastricht
31-10-2020 - Tino Martin - AFAS Live, Amsterdam
07-11-2020 - Tino Martin - Ahoy, Rotterdam
21-11-2020 - Tino Martin - Klokgebouw, Eindhoven
22-11-2020 - Tino Martin - Mainstage, 's-Hertogenbosch
Rats on Rafts

RATS ON RAFTS IN FEBRUARI LANGS ZES NEDERLANDSE...Ter ere van het nieuwe album van Rats on Rafts getiteld 'Excerpts From...

Randy Newman

RANDY NEWMAN VINDT NIEUWE DATUMS VOOR ZIJN 8 BENELUX... De singer-songwriter Randy Newman komt juni 2021 voor een reeks concerten...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.