Negen extra concerten voor Kraantje Pappie in de Oosterpoort

review: Kraantje Pappie - 14/12 - TivoliVredenburg Kraantje Pappie
Negen extra concerten voor Kraantje Pappie in de Oosterpoort
Door JenitaPostma op 21 september 2020 - 11:18 Eerder schreven we dat Alex van der Zouwen a.k.a. Kraantje Pappie vijf shows gaat geven in de Oosterpoort Groningen. Deze concerten waren zo snel uitverkocht dat Kraantje er in de loop van de week nog negen nieuwe datums heeft aangekondigd. Dit betekent dat hij in totaal maar liefst 14 concerten in Oosterpoort in Groningen gaat geven.

Kraantje Pappie is een Nederlandse hiphopartiest die voornamelijk bekend staat om zijn unieke en vaak off-beat manier van rappen. Hij heeft een contract bij het hiphop label Noah’s Ark en heeft tot dusver zeven albums en verschillende ep’s en singles uitgebracht. Grote hits zijn onder andere de nummers 'Pompen', 'Liefde in de lucht' en 'Lil Craney'. Het is Kraantje Pappie wel toevertrouwd live een feestje te bouwen.

Inmiddels zijn de shows van 13 oktober tot 14 november uitverkocht, maar er zijn nog wel kaarten voor de concerten op 15, 27, 28 en 29 november. Via onderstaande ticketlinks scoor je een ticket.

15-11-2020 - Kraantje Pappie - De Oosterpoort, Groningen (tickets)
27-11-2020 - Kraantje Pappie - De Oosterpoort, Groningen (tickets)
28-11-2020 - Kraantje Pappie - De Oosterpoort, Groningen (tickets)
29-11-2020 - Kraantje Pappie - De Oosterpoort, Groningen (tickets)



Altijd weten wat er in de voorverkoop gaat?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Rondé

RONDÉ IN NOVEMBER OP TOUR LANGS 6 NEDERLANDS PODIA...De Utrechtse popband Rondé met frontvrouw Rikki Borgelt brak in 2014 meteen...

Electric Six

ELECTRIC SIX KOMT NAAR HAARLEM, TILBURG EN HENGELO Zeskoppige band Electric Six komt naar Patronaat in Haarlem, 013 in Tilburg...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.