Opeth viert 30-jarig jubileum met twee shows in TivoliVredenburg

review: Opeth - 18/11 - 013 Opeth
Opeth viert 30-jarig jubileum met twee shows in TivoliVredenburg
Door Cartman91 op 04 september 2020 - 13:08 De Zweedse metalband Opeth zit alweer bijna 30 jaar in het vak en om dat te vieren komt de band voor exclusieve shows naar TivoliVredenburg in Utrecht.

Op 19 en 20 oktober 2021 zal Opeth met twee verschillende sets naar de Domstad afreizen, waar ze opvallend genoeg in twee verschillende zalen spelen. Op 19 oktober staan ze in de grote zaal en een dag later spelen ze in de Ronda zaal.

In beide shows spelen ze verzoeknummers uit het oeuvre van de band. Een verzoek zal niet vanuit de zaal komen, maar daar kan je op stemmen. Vanaf 7 september kan je via de website van Opeth je stem uitbrengen op je favoriete Opeth nummer en wie weet hoor je jouw plaat voorbij komen tijdens een van deze twee shows, die uniek van elkaar zijn.

Tickets voor de Opeth concerten kosten 42,25 euro en zijn vanaf 7 september om 10 uur te verkrijgen. Een kaartje voor het concert op 19 oktober koop je hier en voor een ticket van de show op 20 oktober kan je hier terecht. Uiteraard kan je ook een reminder instellen, dan ben je er op tijd bij zodra de voorverkoop begint. Een reminder voor 19 oktober stel je hier in en voor het concert op 20 oktober kan je hier een reminder instellen.

Altijd op de hoogte van al het concertnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefThurston Moore Group news

TWEEMAAL PARADISO VOOR THURSTON MOORE GROUP IN NOVEMBERDe Amerikaanse punk-legende Thurston Moore is oprichter van de band Sonic...

Snollebollekes

GELREDOME SHOWS SNOLLEBOLLEKES WEDEROM UITGESTELD,... Dit voorjaar zou Rob Kemps, beter bekend als Snollebollekes , voor vier...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.