Danny Vera met twee shows naar de Ziggo Dome in november

review: Danny Vera - 23/12 - Paradiso Danny Vera
Danny Vera met twee shows naar de Ziggo Dome in november
Door Cartman91 op 02 september 2020 - 14:11 Als gevolg van het coronavirus kan de tour van Danny Vera niet doorgaan. Een van de shows in de tour was een optreden in AFAS Live, als vervanging hiervoor zal Danny niet één, maar twee concerten geven in de Ziggo Dome.

Deze concerten vinden plaats op 14 en 15 november onder de naam Vera's Nightclub. Het bijzondere aan deze concerten is dat het in the round concerten zijn, dit houdt in dat het podium in het midden van de zaal geplaatst wordt en dat er 360° er omheen publiek aan tafeltjes plaats kan nemen. De tafeltjes zijn er naast de verplichte coronamaatregelen ook om er een Amerikaanse nachtclub-sfeer aan te geven.

Danny Vera zal samen met een 14-koppige band, inclusief blazers en strijkers optreden. Tijdens de optredens zal hij zijn hele oeuvre ten gehore brengen.

Tickets voor deze concerten gaan vanaf 4 september om 10 uur in de voorverkoop. Een kaartje kost je tussen de 38,50 en 63,50 euro. Hier koop je een ticket voor het concert van Danny Vera op 14 november en hier kun je terecht voor het concert van 15 november.

Wil je een email krijgen als het concert begint? Dat kunnen we regelen. Stel hier een ticketreminder in, waarmee je de juiste ticketlink precies op het juiste moment gemaild krijgt, voor 14 november en 15 november.
Anneke van Giersbergen

KERKTOUR ANNEKE VAN GIERSBERGEN UITGESTELD NAAR MEI...De tour die Anneke van Giersbergen zou doen afgelopen voorjaar kon vanwege...

Tightropes news

THE TIGHTROPES EERT JIMI HENDRIX' 50STE STERFDAG MET... Komende maand is het precies 50 jaar geleden dat legende Jimi Jendrix...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.