Het Zomertheater in Pettelaarse Schans breidt line-up uit met Danny Vera, Chef'Special en Andre Hazes

review: Chef'Special - 14/12 - AFAS Live Chef'Special
Het Zomertheater in Pettelaarse Schans breidt line-up uit met Danny Vera, Chef'Special...
Door Cartman91 op 17 augustus 2020 - 15:22 Er zijn nieuwe namen voor Het Zomertheater in de Pettelaarse Schans te Den Bosch bekend gemaakt. Het Zomertheater is een alternatief voor het afgelaste Paaspop dat door het coronavirus niet door kon gaan. Tijdens Het Zomertheater treden dan ook alleen artiesten op die dit jaar op Paaspop een optreden zouden geven.

Vandaag zijn daar nieuwe namen voor bekend gemaakt: Chef'Special, Andre Hazes en voor een derde keer komt ook Danny Vera een optreden geven.

In de agenda ziet dat er als volgt uit:

21/8 - Chef'Special
24/8 - Andre Hazes
26/8 - Danny Vera

Daarnaast komt op 30 augustus een Formule 1 evenement, waar Mental Theo een optreden geeft, Dakar-legende Tim Coronel zijn buggy laat zien, voormalig Formule 1-coureur Michael Bleekemolen raceverhalen komt vertellen en als kers op de taart kan je live de Grand Prix van Spa-Francorchamps volgen die op twee grote led-schermen te zien zullen zijn.

Tickets voor deze shows gaan vanavond (17 augustus) om 19:00 uur in de voorverkoop. Voor de meeste shows betaal je 39 euro voor een kaartje, voor het concert van Andre Hazes betaal je 49 euro.

Kaarten zijn te verkrijgen via de website van Het Zomertheater.Roma Antwerpen1

CONCERTZAAL DE ROMA IN ANTWERPEN IN IEDER GEVAL REST...Poppodium de Roma in Antwerpen gaat dit jaar niet meer open. In een open...

FADOpelos2

WE WANT MORE-WINNAAR FADOPELOS2 VANAF NOVEMBER LANGS... Gisteravond werd bekend dat fado-duo FADOpelos2 de eerste winnaar werd van...

REACTIES

geen avatar
di 18 aug 2020 01:05

eatsleeprave.. 49 $ voor dre...om de dure kleertjes van Dre jr weer te betalen.

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.