Rotown verplaatst concerten naar de Maassilo als deze niet in eigen podium gehouden mogen worden

Maassilo
Rotown verplaatst concerten naar de Maassilo als deze niet in eigen podium gehouden...
Door RobZ op 05 augustus 2020 - 17:08 Poppodium Rotown in Rotterdam kan zo lang de huidige anti-corona maatregelen van kracht blijven zo goed als niks organiseren op hun eigen locatie. Deze is simpelweg te klein. Daarom heeft het podium een oplossing gezocht voor alle concerten die tot nu toe in de agenda staan. Alle concerten die niet in Rotown plaats kunnen vinden, worden doorgeschoven naar de grote zaal van de Maassilo. Hier is genoeg plek om de 250 man die ze normaal gesproken in Rotown kwijt kunnen, geheel volgens het 1,5 meter-protocol te ontvangen.

Alle concerten die voor het najaar in de agenda staan, kunnen worden doorgeschoven, maar of dat ook daadwerkelijk gebeurt, kan nog niet gezegd worden. Dat komt doordat op dit moment onbekend is welke regels er dit najaar zullen gelden en omdat het onzeker is hoe de tourschema's van de artiesten er dan uitzien. Voor veel acts is de enige rendabele optie hun complete tour naar volgend jaar te verplaatsen.

Per concert wordt er gekeken wat er mogelijk is, maar met de Maassilo heeft Rotown in ieder geval een goed alternatief gevonden.


Altijd weten wat er in de voorverkoop gaat?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Corona virus2

BELGISCHE LIVE MUZIEKSECTOR LUIDT COLLECTIEF DE...De Belgische livesector zit net als in Nederland zwaar in de problemen en...

Boef

LIL KLEINE, BIZZEY EN BOEF GEVEN CONCERTEN IN... Drie van de grootste Urban sterren geven concerten in het nieuwe concept the...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.