Bezoekers TivoliVredenburg en Het Concertgebouw voelen zich veilig in 1,5 meter concertzaal

review: Rock the Opera - 27/09 - Concertgebouw
Bezoekers TivoliVredenburg en Het Concertgebouw voelen zich veilig in 1,5 meter...
Door RobZ op 05 augustus 2020 - 13:56 Het Concertgebouw en TivoliVredenburg hebben onderzoek gedaan onder de bezoekers van hun 1,5 meter concerten. Het blijkt dat 96% van de bezoekers aangeeft zich veilig te voelen dankzij de doorgevoerde maatregelen. Ook geven bezoekers aan dat een concertbezoek in de 1,5 meterconcertzaal een ‘VIP-gevoel’ geeft en niet alleen veilig, maar ook ontspannen voelt.

De twee concertzalen heropenden de deuren in juni en juli. Beide podia deden een uitgebreid publieksonderzoek onder de bezoekers van hun eerste 1,5 meterconcerten. Meer dan 2000 bezoekers deelden na hun concertbezoek in de 1,5 meterconcertzaal hun mening en ervaring. Van de bezoekers geeft 96% aan zich veilig te voelen, 3% neutraal en 1% geeft aan dat medebezoekers beter afstand kunnen houden.

De directie van TivoliVredenburg en Het Concertgebouw zijn blij met de resultaten van het onderzoek. Het feit dat bezoekers de 1,5 meter-opstellingen als een echte VIP-ervaring beschouwen stemt positief. In Het Concertgebouw worden deze weken de BankGiro Loterij Zomersessies gehouden en in TivoliVredenburg vinden naast kleinschalige concerten ook het nieuwe Walk The Line concept plaats. Hierbij wordt het publiek in kleine groepen langs vier verschillende zalen en vier verschillende artiesten geleid.


Nooit meer belangrijk concertnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Michael Prins

DRIE CONCERTDAGEN OP RIJ IN KASTEEL ERENSTEIN TE...Kasteel Erenstein in Kerkrade maakt zich op voor drie concertdagen op rij....

Lucas Hamming

LUCAS HAMMING DIT NAJAAR OP THEATERTOUR DOOR HET... De Nederlandse muzikant / zanger en acteur Lucas Hamming zal dit najaar...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.