Lamb of God samen met Kreator naar 013 in 2021, show in AB wordt ingehaald

Lamb of God news_groot
Lamb of God samen met Kreator naar 013 in 2021, show in AB wordt ingehaald
Door Cartman91 op 31 juli 2020 - 13:03 Goed nieuws voor fans van Lamb of God en Kreator, deze bands zouden eerder al gezamenlijk op tour gaan (met Power Trip in het voorprogramma). Door het Coronavirus kon deze tour echter niet doorgaan, de gehele tour is nu dus verplaatst naar eind 2021. Dit heeft ook gevolgen voor de show in België.

Het concert in Ancienne Belgique is nu uitgesteld naar 1 december 2021. Reeds gekochte kaarten blijven geldig. Daarnaast is er voor de Nederlandse fans ook goed nieuws te melden, want een optreden in 013 is aan de State of Unrest-tour toegevoegd! Dit concert zal op 12 december 2021 plaatsvinden.

Tickets voor het concert in 013 gaan vanaf 3 augustus om 11 uur in de voorverkoop. Een kaartje kost je dan 45,40 euro. Uiteraard kan je je ook aanmelden voor onze ticketreminder, op die manier ben je op tijd van de partij zodra de voorverkoop begint.





Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Hurts news

PARADISO EN ANCIENNE BELGIQUE VOOR HURTS IN 2021Na een stilte van drie jaar is het Britse duo Hurts , afkomstig uit...

Di-rect news

DE ZOMER VAN 2020 IN DE BRIELSCHE AAP KONDIGT... Podium De Brielsche Aap in Brielle biedt deze zomer een concertreeks aan met...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.