Festival Misty Fields komt met alternatief met o.a. Pip Blom en Personal Trainer

review: Pip Blom - 21/02 - Rotown Pip Blom
Festival Misty Fields komt met alternatief met o.a. Pip Blom en Personal Trainer
Door Cartman91 op 27 juli 2020 - 14:30 Door het Coronavirus kon het 15-jarige jubileum van Misty Fields geen doorgang vinden. Als alternatief heeft de organisatie van het festival ervoor gekozen om op het festivalterrein in Nationaal Park De Groote Peel te Asten-Heusden losse concerten plaats te laten vinden.

Van 4 t/m 6 september zijn er iedere dag twee optredens te bezoeken. Op het programma staan Pip Blom, Nouveau Vélo, The Klittens, Personal Trainer, Hi-Ballin' Daddies en The Ballet Bombs.

In de agenda ziet het er als volgt uit:

4/9 - The Ballet Bombs
4/9 - Personal Trainer
5/9 - Pip Blom
5/9 - The Klittens
6/9 - Nouveau Vélo
6/9 - Hi-Ballin' Daddies

Daarnaast wordt er een wandel- en fietsroute georganiseerd in een spelvorm. Langs de route kan je hints vinden die leiden naar de 2021 line-up.

Tickets voor de optredens gaan vanaf 1 augustus om 10 uur in de voorverkoop. Een kaartje kost je 35 euro (enkel dagkaarten, max twee kaarten per persoon), inclusief twee consumpties en een maaltijd.


Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Alain Clark

SOUL LIVE KOMT MET LOSSE OPTREDENS IN PETTELAARSE...Het Bossche festival Soul Live kan dat jaar, net als andere fesivals geen...

Dotan

ALTERNATIEF PROGRAMMA ZEELAND NAZOMERFESTIVAL MET... Dit jaar kan er helaas geen Zeeland Nazomerfestival plaatsvinden....

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.