Feyenoord-fans verhinderen optredens Jeroen van der Boom, Glennis Grace en Xander de Buisonjé in de Kuip

review: WHITNEY, a tribute by Glennis Grace - 08/09 - Ahoy Glennis Grace
Feyenoord-fans verhinderen optredens Jeroen van der Boom, Glennis Grace en Xander de...
Door RobZ op 20 juli 2020 - 13:17 Opvallend nieuws uit Rotterdam. Afgelopen vrijdag werd er een reeks zomerconcerten aangekondigd in de Kuip. Natuurlijk schreven we daarover. Snel na de aankondiging volgde stevige kritiek van Feyenoord supporters op social media. Ze lieten weten het er niet mee eens te zijn dat artiesten, die in het verleden hun voorkeur hadden laten blijken voor voetbal-concurrent Ajax, in 'hun' stadion zouden optreden. De kritiek richtte zich vooral op de aangekondigde optredens van Jeroen van der Boom, Glennis Grace en Xander de Buisonjé.

Organiserend evenementenbureau Dehaasprojecten reageerde snel door de optredens van deze artiesten van de agenda te halen. In een verklaring laat de organisatie weten dat het een moeilijke beslissing was. "Als organisatie vinden we het echter belangrijk dat we, vooral in deze tijd, een evenement neerzetten waarbij iedereen zich prettig en welkom voelt".

Jeroen van der Boom zou op 17 augustus optreden in de Kuip. Glennis Grace op de 18e en Xander de Buisonjé op 27 augustus. Deze week worden er als het goed is vervangende optredens aangekondigd. De aangekondigde optredens van Alain Clark, Samantha Steenwijk, John West, Rolf Sanchez en O'G3NE gaan vooralsnog wel door.


Ga je net zo hard op concerten als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Tricky

TRIPHOPPER TRICKY IN HET VOORJAAR NAAR PARADISODe Britse triphopper Tricky brengt op 4 september alweer zijn 14e album...

Kiss

AFSCHEIDSTOURNEE KISS LANGS SPORTPALEIS IN ANTWERPEN KISS komt op 2 juni 2021 voor de allerlaatste keer naar België. De band...

REACTIES

Avatar deHertog
wo 22 jul 2020 10:06

deHertog Muziek verbindt, voetbal verdeelt. wat kinderachtig

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.