Asaf Avidan komt met band naar Melkweg en Koninklijk Circus

Asaf Avidan
Asaf Avidan komt met band naar Melkweg en Koninklijk Circus
Door Kellyvermeer op 26 juni 2020 - 12:18 Singer-songwriter Asaf Avidan komt naar Nederland en België met zijn gloednieuwe 7de album ‘Anagnorisis’ dat in september dit jaar uit komt. De zanger komt op 31 maart 2021 naar het Koninklijk Circus in Brussel en op 1 april naar de Melkweg in Amsterdam.

Asaf is een Israëlische singer-songwriter. Hij is ook nog frontman van de folkrock-band Asaf Avidan & The Mojos. Je zou hem kunnen kennen van de hit 'One Day / Reckoning Song' die hij samen met zijn band heeft.

De kaarten voor de shows gaan op vrijdag 3 juli om 10 uur in de verkoop. Wil jij graag bij een van deze shows aanwezig zijn? Koop hier je kaartjes voor de Melkweg in Amsterdam. Of ga je liever naar de show in het Koninklijk Circus in Brussel? Koop dan hier je kaartjes.
BESTEL GELIJK TICKETS VOOR DEZE CONCERTEN
Bestel tickets Asaf Avidan in Koninklijk Circus
Tickets Asaf Avidan
KIES TICKET
wo 31 mrt
Asaf Avidan
Koninklijk Circus, Brussel
do 01 apr
Asaf Avidan
Melkweg, Amsterdam
€ 31,05
Dool news

DOOL HAALT THE ASCENT TO SUMMERLAND-TOUR ROND DE...Afgelopen mei zou de Rotterdamse band Dool onder leiding van Ryanne van...

suedenieuws2

SUEDE IN APRIL NAAR KONINKLIJK CIRCUS EN... Engelse rockband Suede komt tijdens hun tour naar Nederland en België voor...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.