TivoliVredenburg verlengt 'Walk The Line' tot eind juli

TivoliVredenburggroot
TivoliVredenburg verlengt 'Walk The Line' tot eind juli
Door Kellyvermeer op 25 juni 2020 - 17:17 TivoliVredenburg verlengt verrassingstour 'Walk The Line' tot eind juli. Tijdens de tour worden bezoekers in vier zalen van TivoliVredenburg verrast door verschillende artiesten. Ook lopen er tours door het gebouw rondom een thema of kunstvorm. De eerste tour is een Indietour. Deze is te bezoeken op 11 en 12 juli. De kaartverkoop van alle verschillende tours zal op vrijdag 26 juli starten om 12:00 via de site van Tivolizvredenburg.

De eerste weekenden waren heel snel uitverkocht. Om die reden organiseert TivoliVredenburg de hele maand juli verrassingstours. Op het programma staan verschillende artiesten, maar het blijft een verrassing wie er precies op het podium staat.

Een tour duurt twee uur. Er zijn meerder tours per dag. Zo kan je in de middag een tour doen maar ook in de avond. Tickets voor een van de tours kosten €19,50 per stuk.


Altijd weten wat er in de voorverkoop gaat?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



suedenieuws2

SUEDE IN APRIL NAAR KONINKLIJK CIRCUS EN...Engelse rockband Suede komt tijdens hun tour naar Nederland en België voor...

Pierce Brothers news

PIERCE BROTHERS KOMEN IN FEBRUARI VOOR ZEVEN... Muziekgroep de Pierce Brothers geeft tijdens hun Europese tournee in...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.