Lil Kleine komt met The Copacabana naar Maassilo in Rotterdam

Lil Kleine
Lil Kleine komt met The Copacabana naar Maassilo in Rotterdam
Door Kellyvermeer op 25 juni 2020 - 11:38 Op vrijdag 3 en zaterdag 4 juli kan je Lil Kleine vinden in Maassilo Rotterdam met The Copacabana. Tussen 20:00 en 01:00 worden de gasten getrakteerd op een avond met catering. Ook is er een DJ voor muzikale ondersteuning. Natuurlijk zal Lil Kleine zelf ook die avond een live optreden geven voor de bezoekers.

De ruimte is compleet ingericht volgens de RIVM-regels. Eerder was dit Dinner & Dance-evenement al te beleven van 4 tot en met 7 juni in NOVA in Amsterdam.

Bij de lancering werd er al aangegeven dat er meerdere locaties zullen openen. In Amsterdam was er nog plek voor 30 mensen in verband met de maatregelen. Per 1 juli zijn de regels met betrekking tot een maximumaantal personen met anderhalve meter afstand versoepeld.

De deuren gaan om 20:00 open en de eerste gang wordt om 21:00 geserveerd. The Copacabana gaat om 01:00 dicht. Bezoekers moeten minimaal 18 jaar oud zijn. Reserveren voor het viergangendiner kost €119,50 per persoon. Hierbij zit een fles Moët Chandon Brût inbegrepen. Wil je graag naar The Copacabana in Rotterdam? Reserveer hier op de site.



hartje

RUBEN HEIN, VANVELZEN, EDSILIA ROMBLEY EN DOMINIC...Vorige week berichtten we al over de concerten en voorstellingen die...

Cruise on the Rocks

CRUISE ON THE ROCKS ORGANISEERT CORONAPROOF... Cruise on the Rocks gaat rockconcerten organiseren op het water. Er komen...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.