Mainstage Brabanthallen en Theater aan de Parade openen theaterzaal voor 1000 personen

Mainstage Den Bosch
Mainstage Brabanthallen en Theater aan de Parade openen theaterzaal voor 1000 personen
Door RobZ op 23 juni 2020 - 15:19 Mainstage, het recent geopende podium in de Brabanthallen in Den Bosch, en Theater aan de Parade openen per 1 september een volledig 1,5 meter theater voor zo’n 1.000 bezoekers per voorstelling. Onder de noemer ‘Cultuurstad Theaters’ willen ze dit najaar theater aanbieden in de anderhalve-meter samenleving voor een groot publiek. Het college van de Cultuurstad van het Zuiden, de gemeente ‘s-Hertogenbosch, heeft zich achter het plan geschaard en het kabinet in een brief opgeroepen dit initiatief per 1 september mogelijk te maken door de 100 personen limiet, die per 1 juli ingaat, te laten varen.

De theateropstelling in de Brabanthallen gaat voldoen aan alle RIVM richtlijnen en theaterbranche protocollen. Ook achter de schermen wordt ervoor gezorgd dat medewerkers en artiesten voldoende afstand kunnen houden.

Jeroen Dona, directeur van de Brabanthallen verklaart: “We hebben een zee aan ruimte in de Brabanthallen en onze entertainmenthal Mainstage beschikt over een volledig flexibele zaalopstelling. Hierdoor hebben we niet vanuit een vast kader hoeven denken, maar konden we van nul af aan een goed 1,5 meter theater bouwen. Waardoor we niet alleen een veilige setting hebben kunnen creëren, maar ook een sfeervolle zaal, waarin het publiek weer genieten kan van de magie van het theater”.

Op deze pagina van Cultuurstad Theaters worden er al optredens aangekondigd van onder andere Najib Amhali, Patrick Laureij, Daniel Arends, Herman van Veen, Pieter Derks, Veldhuis & Kemper en Shirma Rouse.

Als het plan toestemming krijgt van de Nederlandse overheid worden de precieze datums en ticketdetails bekend gemaakt.


Ga je net zo hard op concerten als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Rolling Blackouts

ROLLING BLACKOUTS COASTAL FEVER VOOR DRIE CONCERTEN...De Australische band Rolling Blackouts Coastal Fever komt voor een drietal...

bosjesfestivalklein

DE MOOISTE OPENLUCHTCONCERT LOCATIES IN NEDERLAND Als in juli en augustus de zon harder gaat schijnen en de temperaturen...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.