Dinand Woesthoff (Kane) geeft concerten in Amsterdamse Bostheater

Dinand Woesthoff (Kane)
Dinand Woesthoff (Kane) geeft concerten in Amsterdamse Bostheater
Door RobZ op 17 juni 2020 - 11:13 Zanger en gitarist Dinand Woesthoff staat op zaterdag 8 augustus 2020 in het Amsterdamse Bostheater voor ten minste twee kleinschalige akoestisch concerten. Dit maakte de Haagse zanger gisterenavond bekend bij de talkshow Beau. Op 8 augustus betreedt hij het podium met gitarist Robin Berlijn voor een akoestische show, waarbij de twee muzikanten hun nieuwe werk laten horen.

Dinand Woesthoff was van 1998 tot en met 2014 actief als zanger van de Nederlandse rockband Kane. De afgelopen weken heeft hij voor het eerst sinds 6 jaar weer muziek uitgebracht: de nieuwe singles ‘Can You Hear Me’ en ‘Whatever Comes For Me’. “Live, samen, connected. Voor het eerst in 6 jaar. Door voor- en tegenspoed. Genoeg te vertellen, genoeg te delen. It’s been a long time. Let’s meet up, in an acoustic summer.”, aldus Dinand over het concert in het Amsterdamse Bostheater.

Tickets gingen gisterenavond gelijk in de voorverkoop en zijn op dit moment uitverkocht. Een ticket ging over de toonbank voor 53,50 euro. Misschien worden er nog meer concerten aangekondigd, dus hou de ticketverkoopsite van Eventim in de gaten.

Wende

WENDE GAAT VOLGEND JAAR 20 CLUBS EN THEATERS AF MET...In samenwerking met twintig clubs en theaters in heel Nederland lanceert...

VanVelzennieuws

CLUB HART OPENT DE DEUREN VOOR O.A. VANVELZEN, 3J'S,... De Club Hart TV studio in Amsterdam gaat deze zomer de deuren openen voor...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.