Winnen: twee keer het nieuwe album 'Changes' van Ilse deLange

Ilse deLange
Winnen: twee keer het nieuwe album 'Changes' van Ilse deLange
Door RobZ op 15 juni 2020 - 15:52 Anderhalve week geleden konden we melden dat Kensington, Duncan Laurence, Danny Vera, Krezip en Ilse DeLange een live-stream concert geven vanuit het Scheepvaartsmuseum in Amsterdam. Als je van te voren een ticket koopt, dan kan je deze concerten digitaal bijwonen. De concerten vanuit het Scheepsvaartmuseum gaan plaatsvinden op de volgende datums:

17-06-2020 - Kensington - Scheepvaartmuseum (tickets)
18-06-2020 - Duncan Laurence - Scheepvaartmuseum (tickets)
19-06-2020 - Danny Vera - Scheepvaartmuseum (tickets)
20-06-2020 - Krezip - Scheepvaartmuseum (tickets)
21-06-2020 - Ilse DeLange - Scheepvaartmuseum (tickets)

Een ticket voor deze Scheepsvaartmuseum livestream-concerten kost 12,99 euro. Na de concerten wordt er bovendien een Q&A met de artiesten georganiseerd. Je kunt via de website een vraag insturen.

Voor al deze artiesten is het natuurlijk al even geleden dat ze voor het laatst op het podium stonden. Stuk voor stuk zagen ze dat het corona-virus voor een streep door hun tourplannen zorgde. Ilse deLange zou in maart de Nederlandse poppodia afgaan met haar nieuwe album 'Changes'. Dat kon natuurlijk niet doorgaan. In september gaat ze in de herkansing. Hier vind je het complete tourschema van Ilse deLange.

We vinden het daarom leuk dat we 2 keer het nieuwe album 'Changes' van Ilse deLange mogen weggeven. Om kans te maken op dit album, hoef je alleen maar een mailtje te sturen naar [email protected] met als onderwerp 'Ilse deLange - Scheepsvaartmuseum'. Zet in de mail het adres waar het album naartoe gestuurd kan worden.

Deze actie loop tot en met 22 juni. Twee winnaars krijgen 'Changes' op cd toegestuurd.

Ilse DeLange is een van de grootste vrouwelijke artiesten in Nederland. Haar debuutalbum World of Hurt was de start van haar muzikale carrière in 1998. Ze heeft inmiddels meerdere hit-singles, nummer 1-albums, platina records en prestigieuze prijzen op haar naam staan, zowel solo als met The Common Linnets. Sinds haar deelname aan Sing meinen Song (de Duitse Beste Zangers) heeft ze officieel haar doorbraak in Duitsland gemaakt.




Nooit meer belangrijk concertnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



VanVelzennieuws

CLUB HART OPENT DE DEUREN VOOR O.A. VANVELZEN, 3J'S,...De Club Hart TV studio in Amsterdam gaat deze zomer de deuren openen voor...

Deep Purple news

ZIGGO DOME-SHOW DEEP PURPLE MET JAAR UITGESTELD De Britse hardrockers van Deep Purple , band is opgericht in 1968, zouden op...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.