Festival Dranouter komt met concertreeks Dranouter Zomersessies met o.a. Face On Tv, Geike en meer

Dranouter persfoto
Festival Dranouter komt met concertreeks Dranouter Zomersessies met o.a. Face On Tv,...
Door Cartman91 op 15 juni 2020 - 13:19 Het Belgische festival Dranouter kan net als andere Europese festivals wegens het Coronavirus geen doorgang vinden. Wel is er goed nieuws te melden: met ingang van 1 juli zijn in België maximaal 200 toeschouwers toegestaan, mits het zittend publiek is.

Hierdoor kan Dranouter weer iets organiseren. Het zal geen festival zijn (voorlopig), maar een concertreeks! Vanaf 4 juli zal op het festivalterrein van Dranouter een concertreeks gehouden worden, met twee of drie voorstellingen per dag.

Op de eerste twee dagen zullen Brihang en Froze (4 juli) en de kindervriendelijke familievoorstelling Kapitein Winokio (5 juli) een optreden verzorgen. Verder komen ook namen als Geike, Faces On TV en Portland een concert geven. Het programma van deze reeks namen wordt volgende week bekend gemaakt.

Voor de eerste paar optredens is de kaartverkoop (maximaal 200 kaarten per voorstelling beschikbaar, maximaal 10 kaarten per persoon) al van start gegaan. Voor de shows van van Brihang en Froze zijn de kaarten al uitverkocht, wel zijn er nog kaarten beschikbaar voor de 11 uur-voorstelling van familiehshow Kapitein Winokio. Deze kosten 18 euro per stuk, de tweede voorstelling is uitverkocht.


Wekelijks het belangrijkste concertnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Deep Purple news

ZIGGO DOME-SHOW DEEP PURPLE MET JAAR UITGESTELDDe Britse hardrockers van Deep Purple , band is opgericht in 1968, zouden op...

Tim Knol news

NATUURTHEATER DE KERSOUWE KOMT MET 'KERSOUWE KLEIN'... Door de RIVM-richtlijnen vanaf 1 juli zijn er weer mogelijkheden voor...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.