Guus Meeuwis ten minste de hele maand augustus in 013

Guus Meeuwis
Guus Meeuwis ten minste de hele maand augustus in 013
Door Kellyvermeer op 12 juni 2020 - 10:49 Zanger Guus Meeuwis gaat tenminste de hele maand augustus zijn nieuwe album spelen in 013. Hij belooft pas te stoppen met concerten in zijn pop-up club als er geen tickets meer worden gekocht. Dat kan wel even duren, want in de zomer verkoopt Guus Meeuwis traditioneel het PSV stadion een aantal keer uit.

Op 31 juli verschijnt het nieuwe studioalbum van Guus 'Deel Zoveel'. Het album komt uit precies 25 jaar nadat Nederland kennis maakte met Guus. Op zaterdag 1 augustus opent de zanger de deuren van zijn exclusieve pop-up club in de grote zaal van 013.

De titel van het album verwijst naar het verlangen van Guus om nieuwe muziek te blijven maken en delen. Onder het mom ‘Deel Zoveel, Speel Zoveel’ gaat hij met een live band, drie keer per week zijn nieuwe album spelen.

Guus laat weten dat hij niet kan wachten om weer te gaan spelen, maar ook om eindelijk weer het publiek te zien. "De onzekere situatie van de afgelopen maanden heb ik zo snel mogelijk om proberen te zetten in positieve energie en nieuwe muziek. Met trots presenteer ik: Club Zoveel. Daar ontvangen we, met alle egards, 100 man per avond. Net zo lang tot we elkaar allemaal gezien hebben. Deel zoveel, speel zoveel. Dat is de belofte. Volgens mij gaat het heel bijzonder worden", zegt Guus Meeuwis.

De setting in Club Zoveel is zo intiem mogelijk. Dat heeft te maken met het beperkte aantal gasten. De zaal wordt ingedeeld in setjes van 2 stoelen met een tafeltje. Naast het nieuwe album zullen er ook bekende hits van Guus gespeeld worden. Club Zoveel wordt ingericht volgens de RIVM-regels die op dat moment gelden. Daarom worden er in eerste instantie 100 gasten per avond ontvangen. Wil je graag naar Club Zoveel? Schrijf je hier in voor een ticket.


Wekelijks het belangrijkste concertnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Thomas Azier

THOMAS AZIER OP TOUR DOOR NEDERLAND EN BELGIË MET...Thomas gaat in februari op tour ter promotie van zijn nieuwe album ‘Love,...

Duycker

POPPODIUM DUYCKER BEGINT MET INTIEME CONCERTEN UIT... Poppodium Duycker opent de deuren voor een intiem programma 'Liefde voor...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.