Het Concertgebouw heropent Grote Zaal met Lucas en Arthur Jussen

Lucas en Arthur Jussen - Marco Borggreve
Het Concertgebouw heropent Grote Zaal met Lucas en Arthur Jussen
Door Kellyvermeer op 11 juni 2020 - 12:28 Het Concertgebouw heropent de Grote Zaal. Dit doen ze op 1 juli met twee concerten voor 100 man publiek met een concert van Lucas en Arthur Jussen.

De Grote Zaal van Het Concertgebouw mag na 111 dagen haar deuren weer openen voor het publiek. Op 1 juli zullen de broers Lucas en Arthur twee concerten geven in de BankGiro Loterij ZomerSessies. Een concert zal plaatsvinden om 19:00 en de andere om 21:00. Er zullen, geheel volgens de regels, bij elk concert maximaal 100 bezoekers aanwezig zijn.

Directeur Simon Reinink laat weten dat het eerste openbare concert in de Grote Zaal na maanden van sluiting een bijzonder moment is. "Meer dan 300 concerten zijn geannuleerd en dat is ontzettend pijnlijk voor alle betrokkenen. Dit concert voelt als een belangrijke stap in onze weg naar herstel als culturele sector. Als Concertgebouw zijn we ontzettend blij dat onze trouwe partner de BankGiro Loterij dit mogelijk maakt."

Lucas en Arthur hebben op heel veel plekken in de wereld opgetreden, maar ook meerdere keren in Het Concertgebouw. Dit concert is voor hen ook erg bijzonder. Ze vinden het een grote eer om bij de heropening van de zaal op te mogen treden en ze kijken er erg naar uit om nog een concert te geven met publiek.

Er is 1,5 meter ruimte tussen de bezoekers in verband met de corona maatregelen. Ook is er eenrichtingsverkeer ingevoerd, zodat de bezoekers niet kruisen. De foyers zijn geopend voor een drankje vooraf de show, maar de garderobe is wel gesloten.

De kaartverkoop begint op maandag 15 juni om 10:00. Wil je graag naar het concert van Lucas en Arthur Jussen op 1 juli? Koop hier je kaartjes. De tickets kosten tussen de €45 en €60 per stuk. Deelnemers van de BankGiro Loterijk kunnen kaarten bestellen met voorrang vanaf 12 juni om 12:00.



Foto door Marco Borggreve.


Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Akwasi

AKWASI IN JULI EN AUGUSTUS OP TOURNEE MET ZIJN...De Nederlands/Ghanese rapper Akwasi gaat in juli en augustus met zijn band op...

Tyler, The Creator

TYLER, THE CREATOR JUNI 2021 LANGS AFAS LIVE,... Tyler, The Creator, is een Amerikaanse rapper en producer. Onder de naam...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.