Concert Vorst Nationaal van Loïc Nottet verplaatst naar 2021

loïc
Concert Vorst Nationaal van Loïc Nottet verplaatst naar 2021
Door Kellyvermeer op 05 juni 2020 - 11:33 Zanger Loïc Nottet heeft zijn concert in Vorst Nationaal opnieuw uitgesteld in verband met het coronavirus.

Loïc Nottet zou oorspronkelijk op 25 april dit jaar optreden in Vorst Nationaal, helaas kon deze show niet doorgaan. Daarom werd de show uitgesteld naar 19 december, maar ook dit optreden wordt verplaatst. Het concert zal nu op 8 mei 2021 plaatsvinden.

Loïc werd in 2014 bekend door zijn deelnamen aan The Voice Belgique. Hier behaalde hij de 2e plaatst. Daarna deed hij in 2015 mee aan het Eurovisiesongfestival in Wenen met het nummer 'Rhythm inside'. Uiteindelijk behaalde hij met dit nummer de 4e plek van 27 landen.

Wil je graag naar het concert van Loïc Nottet in Vorst Nationaal? Tickets voor de show kosten tussen de €35 en €45 per stuk. Koop hier je kaartjes voor de show. Mensen die al een kaartje hebben krijgen bericht.
MuziekgebouwaanIJnieuws

MUZIEKGEBOUW AAN 'T IJ OPENT TERRAS VOOR CONCERTENVan juni tot en met augustus organiseert Muziekgebouw aan 't IJ iedere...

vliegtuignews

LELYSTAD AIRPORT MOGELIJKE CONCERTLOCATIE VOOR 800... Volgens Omroep Flevoland zijn er vergevorderde plannen om drive-in...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.