Korn haalt concert Afas Live in op 8 juni 2021

Korn news_groot
Korn haalt concert Afas Live in op 8 juni 2021
Door RobZ op 28 mei 2020 - 12:00 Weer een bevestiging van een nieuwe concertdatum voor een Afas Live concert. De Amerikaanse nu-metalband Korn haalt hun afgelaste show van 28 mei in op 8 juni 2021. Dit betekent gelijk dat de band kanshebber is voor de metalfestivals van de zomer van 2021. Denk hierbij aan Rock am Ring, Graspop, Download en Hellfest. In hun tourschema voor 2020 stonden al deze festivals ook.

De tournee van Korn staat in het teken van het laatste album 'The Nothing', dat in 2019 uitkwam. Dit album werd geschreven na het overlijden van zowel de moeder als de echtgenote van frontman Jonathan Davis.

Korn is een Amerikaanse metalband die werd opgericht in 1993. Hun stijl bestaat uit een combinatie van metal, rock, hiphop en groove. In 1994 brachten ze hun eerste album 'Korn' uit en hebben sindsdien al elf studioalbums uitgebracht. Hun meest succesvolle album is 'Follow the Leader'. De band heeft wereldwijd meer dan vijfendertig miljoen platen verkocht. In 2017 stond Korn voor het laatst in Nederland. Toen speelde de band onder leiding van Jonathan Davis in de 013 in Tilburg.

Gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum. Kaartkopers ontvangen een mail met informatie over de verplaatsing. Het is nog niet bekend of aangekondigde special guest Gojira in juni 2021 ook het voorprogramma verzorgt. Tickets voor de nieuwe datum van Korn zijn via deze link te koop en kosten 67,20 euro.Korn in AFAS Live is uitverkocht.
Helaas! Volgens onze informatie
is dit concert uitverkocht.
Eefje de Visser news

CONCERTFILM EEFJE DE VISSER VERTOOND IN 6 POPPODIA...Vrijdag 3 juli brengt Eefje de Visser een concertfilm uit. Deze zal worden...

carre

VANAF 1 JULI THEATERSHOWS VAN O.A. S10, SPINVIS EN... Koninklijk Theater Carré, De Kleine Komedie en Theater Bellevue slaan de...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.