Audio Obscura en Pathé bioscopen slaan handen ineen: live-streams op het witte doek

Audio Obscura news_groot
Audio Obscura en Pathé bioscopen slaan handen ineen: live-streams op het witte doek
Door Cartman91 op 27 mei 2020 - 16:40 Audio Obscura, een platform voor dance-muziek, heeft samen met bioscoopketen Pathé een oplossing gevonden voor het gezamenlijk naar een liveoptreden kijken.

De live-streams van diverse artiesten zullen op het witte doek te zien zijn. Dit zal geheel volgens de RIVM-richtlijnen zijn: maximaal 30 bezoekers in een zaal, op 1,5 meter afstand. De live-streams zullen vanaf iconische locaties in Nederland uitgezonden worden, denk aan Forteiland Pampus, de Euromast en het Scheepsvaartmuseum. Als eerste zal Joris Voorn een live-stream doen vanaf Kinderdijk, deze zal vanaf 11 juni te zien zijn. Verder zullen artiesten als Eelke Kleijn, Job Jobse, KI/KI, Carista, Detroit Swindle, Patrice Bäumel en My Baby live-streams verzorgen.

Het is de bedoeling dat de live-streams eerst een week lang exclusief in Pathé bioscopen te zien zullen zijn, daarna zullen de beelden ook op de online-kanalen van Audio Obscura te zien zijn.

Een kaartje is alleen online te verkrijgen via de website van Pathé en kost je 12,50 euro.


Wekelijks het belangrijkste concertnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefJames Blunt news1

JAMES BLUNT IN 2021 MET NIEUWE PLAAT OP TOUR LANGS...De Britse zanger James Blunt begon zijn carrière met het nummer You're...

Paradiso logo nieuw

THE HOWL & THE HUM NAAR GROTE ZAAL VAN PARADISO Op donderdag 28 januari 2021 komen de indierockers van The Howl & The...

REACTIES

Avatar skabuoy
do 28 mei 2020 00:00

skabuoy Hier hadden ze nog wel wat beter over na kunnen denken. Heb je een zaal met allemaal luxe stoelen, ga je op het scherm optredens laten zien waarbij het (normaal gesproken) de bedoeling is dat er gedanst wordt.
Pathé met (bijvoorbeeld) Carré lijkt me dan een veel meer voor de hand liggende combinatie.

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.