Avril Lavigne haalt concerten in Afas Live en Vorst Nationaal volgend jaar in

Avril Lavigne
Avril Lavigne haalt concerten in Afas Live en Vorst Nationaal volgend jaar in
Door RobZ op 19 mei 2020 - 11:34 Afgelopen maart zou de Canadese popster Avril Lavigne met haar World Tour 2020 Afas Live in Amsterdam en Vorst Nationaal in Brussel aandoen. Deze concerten hadden op 18 en 20 maart moeten plaatsvinden. De uitbraak van Covid-19 gooide roet in het eten. Vandaag wordt bekend dat Avril Lavigne in 2021 de concerten komt inhalen. Op 24 februari staat ze in Afas Live te Amsterdam en op 22 maart doet ze Vorst Nationaal in Brussel aan.

De tickets voor het concert in Afas Live zijn (nog) uitverkocht, maar als je op 22 maart in Brussel naar Avril Lavigne wilt, dan kan je nu je slag slaan via deze link. Een ticket kost 43,32 euro.

Deze tour betekent de terugkeer van Avril Lavigne, na vijf jaar afwezigheid. De zangeres kon niet op tour, omdat ze de ziekte van Lyme had opgelopen. Om deze reden gaat per verkocht ticket 2 euro naar The Avril Lavigne Foundation. The Avril Lavigne Foundation ondersteunt mensen die getroffen werden door de ziekte van Lyme, een ernstige ziekte of een handicap.

Bestel tickets Avril Lavigne in AFAS Live
Tickets Avril Lavigne
wo 24 feb
AFAS Live, Amsterdam
€ 47,04
rammsteinnieuws

GEANNULEERDE CONCERTEN RAMMSTEIN WORDEN INGEHAALD IN...Op 10 juni zou Rammstein optreden in Oostende, België en twee dagen later (24...

Bizzey

BIZZEY, THE PARTYSQUAD, WILLIE WARTAAL EN JOSYLVIO... Goed nieuws voor alle examenkandidaten, ondanks alle corona-beperkingen gaat...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.