Papa Roach maakt tour niet af, geen vervangende data

Papa Roach news_groot
Papa Roach maakt tour niet af, geen vervangende data
Door Cartman91 op 01 mei 2020 - 14:28 Slecht nieuws voor de Papa Roach-fans. De populaire rockband was al bezig met hun tour door Europa toen het Corona-virus uitbrak en ze de tour moesten staken. Onder meer het optreden in 013 te Tilburg (samen met Hollywood Undead) dat plaats zou vinden op 14 maart kon daarom geen doorgang vinden.

Inmiddels heeft de band via hun social media kanalen (zie hieronder) bekend gemaakt dat de tour niet afgemaakt wordt, tot hun grote spijt. Hiermee komen behalve de show in Tilburg ook de optredens in Kopenhagen, Düsseldorf, Parijs en Hamburg te vervallen.

Als reden geeft de band op dat het onzekere tijden zijn, waar het onbekend is wanneer de diverse regeringen weer toestemming geven voor grote evenementen als concerten en festivals. Als gevolg hiervan wordt het inplannen van een tour onmogelijk. De band roept kaarthouders dan ook op om contact op te nemen met de kaartverkopers om een restitutie aan te vragen danwel een voucher te krijgen.

Papa Roach viert dit jaar het 20-jarige bestaan van hun succes-album Infest, met hun grootste hit Last Resort. Daarnaast staan ook de populaire nummers Blood Brothers, Between Angels and Insects, Binge en Broken Home op het tweede album van de band.



Altijd op de hoogte van al het concertnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Lordi

P60 CONCERT LORDI VERPLAATST NAAR FEBRUARIVanwege de Corona-crisis moeten alle concerten en festivals noodgedwongen...

LiveNation28

SAOEDI-ARABIË NEEMT BELANG IN LIVE NATION... Diverse media berichten dat het nationale beleggingsfonds van Saoedi-Arabië,...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.