Keb' Mo' komt naar Arnhem en Groningen

review: Keb Mo - 04/07 - TivoliVredenburg Keb Mo
Keb' Mo' komt naar Arnhem en Groningen
Door Kellyvermeer op 16 april 2020 - 12:34 De Amerikaanse bluesmuzikant Keb'Mo' komt in november dit jaar naar Musis in Arnhem en naar de Oosterpoort in Groningen.

Keb’ Mo’ is de artiestennaam van Kevin Moore. Kevin is niet alleen een bluesmuzikant, maar speelt af en toe ook in televisieseries en films. Ook heeft Kevin meerdere Grammy's op zijn naam staan. Onder andere voor zijn album 'Just Like You'. Keb' Mo' was eerder dit jaar ook al in Nederland. Op 29 januari stond hij in de Melkweg Amsterdam.

Het concert van Keb' Mo' in Musis is in samenwerking met Luxor live. De voorverkoop voor de tickets in Musis begint op vrijdag 17 april om 10:00. Tickets kosten €34,50 per stuk. Wil jij graag naar het concert van Keb'Mo' in Musis? Koop hier je tickets voor de show in Musis. Wil je een reminder als de tickets in de verkoop gaan? Stel hier je reminder in.

De tickets voor de show van Keb' Mo' in De Oosterpoort gaan ook op vrijdag 17 april in de verkoop, alleen een uurtje later om 11:00. De kaartjes voor deze show kosten €35,60 per stuk. Wil je naar het concert van Keb' Mo' in De Oosterpoort? Koop hier je tickets voor de show in De Oosterpoort. Wil je een reminder als de tickets in de verkoop gaan? Stel hier je reminder in.
BESTEL GELIJK TICKETS VOOR DEZE CONCERTEN
Bestel tickets Keb Mo in De Oosterpoort
Tickets Keb Mo
KIES TICKET
ma 09 nov
Keb Mo
De Oosterpoort, Groningen
€ 35,60
di 10 nov
Keb' Mo'
Musis, Arnhem
€ 34,50
De Kift

DE KIFT KONDIGT NIEUWE RELEASEDATUM VOOR HOOGRIET...De kift brengt vandaag de nieuwe single "Engelenkoor" uit. Dit is een nummer...

Corona virus19

BELGIË EN DUITSLAND VERBIEDEN ALLE GROTE FESTIVALS... De Belgische nationale veiligheidsraad heeft zojuist laten weten dat er tot...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.