Podium BIRD biedt privéconcerten in Rotterdamse binnentuinen aan

bird
Podium BIRD biedt privéconcerten in Rotterdamse binnentuinen aan
Door Kellyvermeer op 15 april 2020 - 13:29 Poppodium BIRD in Rotterdam biedt privéconcerten in Rotterdamse binnentuinen aan. Het podium brengt met 'BIRD on the block' de artiest naar je binnentuin. Rotterdammers kunnen zich vanaf nu opgeven voor een akoestisch privéconcert in hun besloten binnentuin.

Omdat er in verband met het coronavirus geen concerten gegeven mogen worden in het poppodium zelf heeft BIRD dit concept bedacht. Rotterdammers kunnen zich opgeven voor een heus Courtyard Concert. Er zijn wel een aantal voorwaarden aan verbonden. Zo moet er ruimte zijn voor drie personen die 1,5 meter afstand in de tuin kunnen houden en moet de tuin helemaal ommuurd en afgesloten zijn van de straat.

De allereerste editie van BIRD on the block was afgelopen vrijdag in Rotterdam Blijdorp met Mayin. Om de kosten van het concert te dekken, wordt er een bijdrage van buurtbewoners gevraagd. Rotterdammers kunnen zich via deze link opgeven voor een binnentuin concert.



Altijd op de hoogte van al het concertnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Corona virus19

BELGIË EN DUITSLAND VERBIEDEN ALLE GROTE FESTIVALS...De Belgische nationale veiligheidsraad heeft zojuist laten weten dat er tot...

Haevn

HAEVN VERPLAATST OPTREDENS NAAR HET NAJAAR De tour van de band HAEVN wordt verplaatst naar het najaar van 2020. De...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.