Winnen 3x2 kaarten The Only Ones

Door cheyenne op 08 april 2008 - 15:18 De punkband The Only Ones, ook wel te plaatsen onder het kopje power pop, hard rock of psychedelische rock was vooral populaire in de jaren ’70. Hun eerste single ‘Lover of Today’ werd meteen single van de week in UK en kregen later een platencontract bij CBS aangeboden. Hier namen ze hun grote hit ‘Another Girl Another Planet’ op. Dit nummer wordt door vele gezien als een van de beste rock single ooit en is gecoverd door vele artiesten. De band ging in 1982 uit elkaar, maar in 2007 nadat Vodafone een nummer van de band gebruikte voor een reclamecampagne besloot gitarist John Perry dat de groep weer bij elkaar moest komen. Dit leidde tot een kleine Engelse tour in 2007 en nu dus ook in De Kade!

Podiuminfo mag 3x2 kaarten weggeven voor het concert van The Only Ones op 19 april in de Kade te Zaandam.

Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is aangeven in je Agendainfo dat je graag naar een van de optredens van The Only Ones wilt (en een mailtje sturen). Deze optie vind je aan de rechterkant van Only Ones pagina als je met je Agendainfo ingelogd bent. Heb je nog geen Agendainfo account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai.

Stuur de link van je Agendainfo gebuikers pagina (met daarin aangegeven dat jij naar Only Ones zou willen) naar [email protected] onder vermelding van Only Ones en vermeldt in het mailtje je naam en adresgegevens.


Ga je net zo hard op concerten als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



013_plaatje12

EX-KISS ACE FREHLEY IN 013Hij dronk, gebruikte drugs, gooide tv-toestellen uit hotelramen, reed dure...

Duran Duran6

DURAN DURAN 19 JUNI IN DE HMH De Britse band Duran Duran komt naar ons land om een optreden te geven op...

REACTIES

Avatar rubenmiddel
wo 16 apr 2008 01:43

rubenmiddel Dat ze de kaartjes weggeven bewijst maar weer dat punk dood is... ;)

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.