Snoop Dogg nu op 22 februari naar Ziggo Dome

Snoop Dogg
Snoop Dogg nu op 22 februari naar Ziggo Dome
Door Kalekidan1803 op 03 april 2020 - 16:56 Het concert van Snoop Dogg wordt ook verplaatst. Eerder zou de Amerikaanse rapper op 7 april 2020 een optreden geven in de Ziggo Dome. Dit is veranderd naar 22 februari 2021. Tickets die al zijn aangeschaft voor het optreden in 2020 blijven geldig voor de nieuwe datum.

Door de uitbraak van het Covid-19 virus heeft de Nederlandse overheid besloten om strenge maatregelen te nemen. Hieronder viel ook het sluiten van poppodia, theaters en andere concertzalen. De huidige maatregelen lopen in ieder geval door tot 1 juni. Het is op het moment onbekend of deze maatregelen na 1 juni nog zullen gelden.

Ticketprijzen zijn verkrijgbaar vanaf €39,-. Via deze link kan je de tickets voor het optreden van Snoop Dogg bestellen.

Bestel tickets Snoop Dogg in Ziggo Dome
Tickets Snoop Dogg
ma 22 feb
Ziggo Dome, Amsterdam
€ 33,00 - 97,90
Niall Horan

NIALL HORAN ANNULEERT GEHELE TOURNEE (MET SHOWS IN...Zanger Niall Horan kondigde eerder dit jaar aan dat hij op wereldtour zou...

Within Temptation

EVANESCENCE EN WITHIN TEMPTATION VERPLAATSEN TOUR... De Amerikaanse metalband Evanescence en het Nederlandse Within Temptation...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.