I Prevail haalt concert Melkweg in en komt ook naar 013 en Kavka

I Prevail
I Prevail haalt concert Melkweg in en komt ook naar 013 en Kavka
Door Kalekidan1803 op 02 april 2020 - 15:08 De Amerikaanse band I Prevail komt in augustus voor het eerst naar Nederland, ook zal de band een optreden geven in België. I Previal reist langs Kavka in Antwerpen, Melkweg in Amsterdam en 013 in Tilburg. Deze shows maken allemaal deel uit van de The TRAUMA Tour die de band gaat geven.

I Prevail is een Amerikaanse metalcore band en werd in 2014 opgericht in Southfield, Michigan. I Prevail bracht in 2015 een debuut-ep uit onder de naam "Heart vs Mind". De band werd enorm populair nadat ze een cover hadden gemaakt van het nummer "Blank Space", dat oorspronkelijk van de Amerikaanse zangeres Taylor Swift is. Een jaar later bracht de band een debuutalbum uit onder de naam "Lifeliness".

De band bracht in 2019 het album "Trauma" uit. Tijdens de tour is het ook wel zeker dat hier nummers van gespeeld gaan worden.

Hieronder vind je de tourplanning van I Prevail. De kaartverkoop voor 013 start op 3 april. Het optreden in de Melkweg is uitverkocht. Deze stond namelijk al eerder ingepland op 15 maart, maar kon vanwege de coronacrisis niet doorgaan.

11-08-2020 - Kavka, Antwerpen (tickets)
12-08-2020 - Melkweg, Amsterdam (tickets)
23-08-2020 - 013, Tilburg (tickets)

carre

CARRÉ OPTREDENS DITA VON TEESE VERPLAATST NAAR MAART...'S werelds meest beroemde burlesque danseres Dita Von Teese heeft vanwege...

Michael Franti

MICHAEL FRANTI VERPLAATST TOURNEE VAN OKTOBER NAAR... Michael Franti heeft zijn tour data aangepast en verplaatst naar begin 2021....

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.