Bon Iver concerten in Sportpaleis en Ziggo Dome krijgen nieuwe datums

Bon Iver
Bon Iver concerten in Sportpaleis en Ziggo Dome krijgen nieuwe datums
Door Kalekidan1803 op 26 maart 2020 - 12:54 Het Sportpaleis in Antwerpen heeft vandaag een nieuwe datum bekend gemaakt voor het concert van Bon Iver. De nieuwe datum van het optreden is 17 januari 2021. De tickets die gekocht zijn voor het optreden op 23 april blijven geldig.

Bon Iver zou op 24 april ook een optreden geven in de Ziggo Dome. Voor dit optreden is er nog geen vervangende datum bekend gemaakt, maar het lijkt logisch dat Bon Iver de dag voor of na 17 januari zijn concert in de Ziggo Dome komt inhalen.

Beide optredens zijn afgelast door de genomen maatregelen in strijd met het Covid-19 (Corona) virus. Hierdoor moesten verschillende poppodia's zowel in Nederland als in België sluiten. In Nederland gelden de huidige maatregelen in ieder geval tot 1 juni.

Een kaartje voor het optreden van Bon Iver in Sportpaleis is verkrijgbaar vanaf €40,70. Via deze link bestel je een kaartje voor het optreden.

Update 2 april 2020:
Het concert van Bon Iver in de Ziggo Dome is verplaatst naar maandag 18 januari 2020. Via deze link koop je tickets. Een kaartje voor Bon Iver in Amsterdam kost je tussen de 39,50 en 56,00 euro.

Joe Buck

CLUBTOUR JOE BUCK VERPLAATST NAAR SEPTEMBER EN OKTOBERJoe Buck zou eerder in het jaar al op clubtour gaan, maar alle shows kwamen...

Luka Bloom

LUKA BLOOM VERPLAATST TOUR NAAR NAJAAR Luka Bloom zou in de eerste helft van het jaar zijn tour geven, maar de...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.