Tom Misch en Yussef Dayes te zien in Koninklijk Theater Carré

Tom Misch
Tom Misch en Yussef Dayes te zien in Koninklijk Theater Carré
Door Kalekidan1803 op 09 maart 2020 - 11:17 Artiesten Tom Misch en Yussef Dayes hebben samengewerkt aan een nieuw album onder de naam 'What Kinda Music'. Ze gaan de nieuwe nummers laten horen tijdens een show in Koninklijk Theater Carré, Amsterdam. De show wordt gehouden op zondag 10 mei.

Het nieuwe album zal bestaan uit een mix van vloeiende elektronica, progressieve jazz en vintage hiphop. Eerder brachten de artiesten het nummer 'What Kinda Music' uit als voorproefje van het nieuwe album. Ook is het al bekend dat het album van de artiesten op 24 april uit komt. Tegelijkertijd brengen Tom en Yussef ook een documentaire uit over het werkproces tijdens het maken van het album.

De ticketverkoop voor de show start op vrijdag 13 maart om 10:00. Tickets zullen tussen de €28,- en €50,40 kosten. Via deze link kan je de tickets voor de show bestellen. Ook is het mogelijk om hier een reminder voor de kaartverkoop in te schakelen.
Ghostpoet

GHOSTPOET KOMT TIJDENS TOUR NAAR ANCIENNE BELGIQUE,...De Britse artiest Ghostpoet geeft tijdens zijn tour twee optredens in...

Corona virus7

CORONA-MAATREGELEN TREFFEN CONCERTEN EN FESTIVALS IN... Dit nieuwsbericht met gevolgen van de uitbraak van het Corona-virus is...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.