Armin Van Buuren geeft extra show in Ziggo Dome speciaal voor kinderen

Armin van Buuren
Armin Van Buuren geeft extra show in Ziggo Dome speciaal voor kinderen
Door Kellyvermeer op 24 februari 2020 - 17:22 Armin van Buuren geeft op zaterdagmiddag 23 mei een vijfde show in Ziggo Dome Amsterdam. De eerder aangekondigde shows op 20, 21, 22 en 23 mei waren binnen recordtijd uitverkocht. Nu geeft hij dus op zaterdagmiddag een extra show, speciaal bedoeld voor kinderen.

Armin heeft zich tijdens zijn meest recente tour gerealiseerd dat kinderen nooit echt de kans hebben gekregen om een live optreden van hem te zien. Daarom geeft hij de extra show met de naaam 'This Is Blah Blah Blah' in de Ziggo Dome. De 'This Is Blah Blah Blah' show is voor alle leeftijden toegankelijk. De show is compleet aangepast aan de wensen van zijn jonge fans.

De kaartverkoop voor 'This Is Blah Blah Blah' begint zaterdag 29 februari om 12:00. Voor Early acces tot tickets kan je je aanmelden voor woensdag 26 februai 23:59. Schrijf je hier in.
Sum 41

CANADESE PUNKROCKBAND SUM 41 GEEFT OPTREDENS IN...Punckrockband Sum 41 geeft twee optredens in Nederland. Het eerste optreden...

Waalse Kerk Amsterdam news

MEVROUW TAMARA, SUSANN. EN MEIS IN WAALSE KERK TE... De Singer-songwriters Mevrouw Tamara (foto) , Susann. en Meis staan met...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.