Alanis Morissette komt naar Ziggo Dome

Alanis Morissette
Alanis Morissette komt naar Ziggo Dome
Door Kellyvermeer op 21 februari 2020 - 11:59 Zangeres Alanis Morisette komt naar de Ziggo Dome op 6 oktober. Aanstaande maandag (24 februari) staat ze ook nog in een uitverkocht Carré.

Alanis Morissette is geboren in Ottawa, Ontario, in Canada. Begin 1986 raakt ze landelijk bekend door haar deelname aan een aantal afleveringen van het Canadese kinderprogramma 'You Can't Do That On Television'. Daarna in 1995 brak Alanis destijds door met haar derde studioalbum 'Jagged Little Pill'. Je kunt haar ook eventueel kennen van haar nummers ‘Ironic’, ‘You Oughta Know’ en ‘Hand In My Pocket'. Daarnaast heeft ze ook in verschillende theater en filmproducties gespeeld en heeft ze een maandelijks podcast.

De verkoop van de tickets begint op vrijdag 28 februari om 10:00. De ticketprijzen liggen tussen de €54,88 - €99,68 euro. Koop hier je tickets voor het concert van Alanis Morissette. Wil je een reminder als de tickets in de verkoop gaan? Stel hier je reminder in.




Nooit meer belangrijk concertnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Tove Lo

TOVE LO GEEFT OPTREDEN IN 013De Zweedse pop-artiest Tove Lo geeft op 15 juli een optreden in 013, Tilburg....

David Benjamin

DAVID BENJAMIN OP TOUR LANGS PATRONAAT, MELKWEG,... De singer-songwriter David Benjamin gaat uitgebreid op tour door Nederland....

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.