Winnen: 2x2 kaarten voor rockband New Years Day in Melkweg

New Years Day
Winnen: 2x2 kaarten voor rockband New Years Day in Melkweg
Door sjoertb op 19 februari 2020 - 11:43 New Years Day komt terug naar Europa. De flamboyante, goth-getinte rockband uit Californië tourt deze maand met LOWLIVES en slaat Nederland niet over. De band rondom Ashley Costello bracht onlangs het vierde album ‘Unbreakable’ uit vol pittige poppunk.

In het Amsterdamse poppodium Melkweg geeft New Years Day op zaterdag 29 februari een concert. Wil je er graag bij zijn? Dat kan! Podiuminfo mag namelijk 2x2 kaarten weggeven!

Om mee te doen aan de wedstrijd hoef je enkel in je Agendainfo aan te geven dat je naar dit concert wilt. Dat kan aan de rechterkant van de pagina van het concert. Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai. Tot slot stuur je een mailtje met je volledige naam en adres en een link naar je Agendainfo profiel naar acties@festivalinfo.nl met als onderwerp 'New Years Day in Melkweg'.

Deze winactie loopt tot en met 24 februari.
agnes obel

AGNES OBEL NAAR HET AMSTERDAMSE BOS THEATERDe Deense singer-songwriter Agnes Obel komt op zondag 9 augustus optreden...

Fata Boom

FATA BOOM IN MEI MET VIERTAL SHOWS LANGS NEDERLANDSE... De Nederlandse formatie Fata Boom komt in mei met de Wolfpack Tour . Met...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.