The Black Crowes speelt 'Shake Your Money Maker' ook in 013

the black crowes
The Black Crowes speelt 'Shake Your Money Maker' ook in 013
Door Kellyvermeer op 14 februari 2020 - 10:30 De bluesrockband The Black Crowes komt op 2 november met een extra show naar 013 in Tilburg. De show die de band op 28 oktober gaat geven in AFAS Live was zo snel uitverkocht dat er besloten is om een extra concert te geven in Nederland. De keuze is gevallen op de 013 in Tilburg.

The Black Crowes is een bluesrockband uit Atlanta. De band bestaat uit de broers Chris en Rich Robinson. Ze hebben in de jaren 90 verschillende top 40-hits gehad en meer dan 30 miljoen platen verkocht.

The Black Crowes gaan op tour ter ere van het jubileum van debuutalbum 'Shake Your Money Maker'. In 1995 werd het album vijf keer platinum. Tijdens de aankomende tour zullen ze het gehele debuutalbum spelen maar ook hun andere hits zoals 'Remedy', 'Hotel Illness' en 'Jealous Again' zullen voorbij komen.

De voorverkoop van de tickets begint op 21 februari om 10:00. Tickets voor dit concert kosten €62,40. Koop hier je tickets voor het concert van The Black Crowes in 013. Wil je een email ontvangen als de kaartverkoop begint? Dat kunnen we regelen. Stel hier een ticketreminder in en krijg de juiste ticketlink per mail opgestuurd.

Altijd weten wat er in de voorverkoop gaat?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefMelkweg nieuwe logo

CONAN GRAY GEEFT EXTRA SHOW IN MELKWEGGoed nieuws voor fans van Conan Gray die naast een kaartje hebben gegrepen...

festivalinfonieuwlogo

DIT WEEKEND IN DE VOORVERKOOP: O.A. MAJOR LAZER, THE... Omdat we ons kunnen voorstellen dat je wel eens wat mist, maken wij wekelijks...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.