Winnen: 2x2 kaarten voor Yevgueni in De Spot of Astrant

Yevgueni
Winnen: 2x2 kaarten voor Yevgueni in De Spot of Astrant
Door sjoertb op 13 februari 2020 - 15:51 Yevgueni staat met het nummer "Als ze lacht" in de top 15 van beste Belgische nummers ooit. De Vlaamse groep maakt prachtige poëtische versmeltingen van kleinkunst, chanson en pop. De rake songteksten zijn van de hand van frontman Klaas Delrue, die ze brengt met warme, ingetogen stem. In 2020 wordt het 20-jarig jubileum gevierd.

In de Astrant in Ede geeft Yevgueni op 27 maart een concert en in De Spot in Middelburg op 3 april. Wil je graag naar één van deze shows? Dat kan! Podiuminfo mag namelijk 2x2 kaarten per show weggeven!

Om mee te doen aan de wedstrijd hoef je enkel in je Agendainfo aan te geven naar welk concert je wilt. Dat kan aan de rechterkant van deze pagina voor de show in Ede en op deze pagina voor het concert in Middelburg. Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai. Tot slot stuur je een mailtje met je volledige naam en adres en een link naar je Agendainfo profiel naar acties@festivalinfo.nl met als onderwerp 'Yevgueni + [concertzaal]'.

Deze winactie loopt tot en met 19 februari.Ga je net zo hard op concerten als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrieffestivalinfonieuwlogo

DIT WEEKEND IN DE VOORVERKOOP: O.A. MAJOR LAZER, THE...Omdat we ons kunnen voorstellen dat je wel eens wat mist, maken wij wekelijks...

Ladies of Soul

LADIES OF SOUL IN NOVEMBER 2020 WEER TE ZIEN IN... Ladies of Soul komt weer optreden in de Amsterdamse Ziggo Dome. Het concert...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.