Wende en Amsterdam Sinfonietta treden op in Openluchttheater De Goffert

Wende
Wende en Amsterdam Sinfonietta treden op in Openluchttheater De Goffert
Door Kalekidan1803 op 06 februari 2020 - 15:47 Op vrijdag 12 juni treden Wende en Amsterdam Sinfonietta samen op in Openluchttheater De Goffert. In ‘Wende en Amsterdam Sinfonietta vieren de liefde’ volgt Wende haar hart op de vleugels van 22 strijkers. Tijdens de show verkennen de artiesten alles op het gebied van de romantische liefde.

Dit is niet de eerste keer dat Wende en Amsterdam Sinfonietta samen optreden. In 2016 waren beide partijen met elkaar op tour, met een succes als gevolg. In 2017 kwam deze combinatie weer aanbod door vier keer samen op te treden in het Koninklijke Theater Carré.

De kaartjes voor het optreden kosten €37,50. De voorverkoop start op 7 februari om 10:00. De tickets zijn te bestellen via deze link. Een reminder instellen voor de kaartverkoop kan via deze link.
Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrieffestivalinfonieuwlogo

DIT WEEKEND IN DE VOORVERKOOP: O.A. LOWLANDS, TOM...Omdat we ons kunnen voorstellen dat je wel eens wat mist, maken wij wekelijks...

Heino

HEINO MET WEINACHTSSHOW NAAR O.A. PARADISO,... Heino gaat weer op tour langs verschillende poppodia in Nederland. Zijn...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.