Sean Paul ook naar Ancienne Belgique

sean paul
Sean Paul ook naar Ancienne Belgique
Door Kalekidan1803 op 06 februari 2020 - 11:51 Sean Paul komt dit voorjaar naar Europa. De bekende R&B-artiest treedt op 6 april op in Ancienne Belgique in Brussel. Eerder werd bekend dat hij op Paaspop te zien zal zijn.

Hij wist hits te scoren met nummers als "Temperature" en "Get Busy". Daarnaast heeft Sean Paul ook veel samenwerkingen op zijn naam staan. Met onder andere grote artiesten als Beyonce, Dua Lipa, Sia en Major Lazer werkte hij samen.

Een handelsmerk van Sean Paul zijn de Jamaicaanse vibes die hij toevoegt aan zijn muziek. Dit ligt bij luisteraars goed in het oor. Meerdere malen stond hij hoog in de Billboard Top 100. Hij wist 3 nummer 1 hits te scoren en 9 nummers in de top 10 te krijgen.

Kaartjes zijn verkrijgbaar vanaf 46 euro. De kaartverkoop start 7 februari om 10:00. De tickets kunnen via deze link besteld worden. Daarnaast is het ook mogelijk om een herinnering in te schakelen voor de kaartverkoop. Dat kan via deze link gedaan worden.

Live At Amsterdamse Bos news

CARO EMERALD, ROWWEN HEZE EN MEER NAAR LIVE AT...Er zijn nieuwe shows toegevoegd aan Live At Amsterdamse Bos. Jaarlijks keert...

TivoliVredenburg news

OFFICIËLE TRIBUTE-BAND QUEEN EXTRAVAGANZA NAAR... De officiële Queen tribute band Queen Extravaganza is 4 maart 2021 te zien...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.