Faith no More naar Afas Live

Faith no More
Faith no More naar Afas Live
Door RobZ op 27 januari 2020 - 10:09 Het was al bekend dat Faith No More op Graspop Metal Meeting en Rock Werchter zou spelen. Vandaag wordt bekend dat op vrijdag 3 juli de band ook naar de Afas Live in Amsterdam komt. De band rond zanger Mike Patton gaat na een pauze van 4 jaar weer op tour en doet deze zomer verschillende zalen en festivals aan. In 2015 stond Faith No More voor het laatst in Nederland op de planken. Ze deden op hun vorige tournee Pinkpop 2015 aan. We maakten foto's!

De muziek van Faith No More laat zich omschrijven als een kruising tussen metal, hiphop, funk, popmuziek en progressive rock, en zelfs soul-, jazz- en country-invloeden zijn te horen in enkele songs. Hun stijl wordt soms ook wel alternative metal genoemd. De band wordt beschouwd als een van de belangrijkste voorlopers van het nu-metalgenre.

De kaartverkoop voor dit concert van Faith No More in de Afas Live start op vrijdag 31 januari om 10:00 uur. Een ticket kost 56 euro inclusief servicekosten. Via deze link koop je tickets voor het concert van Faith No More in Amsterdam. Wil je een email ontvangen als de kaartverkoop begint? Zet via deze link een ticketreminder.


Faith No More in AFAS Live is uitverkocht.
Helaas! Volgens onze informatie
is dit concert uitverkocht.
TivoliVredenburg

MELANIE VOOR CONCERT NAAR TIVOLIVREDENBURGDe Amerikaanse Melanie komt dit najaar weer voor een concert naar...

Anneke van Giersbergen

EXTRA CONCERT ANNEKE VAN GIERSBERGEN IN ANNA AMSTELVEEN Zangeres Anneke van Giersbergen komt met haar 'Goes to church' tour langs...

REACTIES

geen avatar
ma 27 jan 2020 23:45

eatsleeprave.. Wat een groot nieuws!

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.