Metalband Deafheaven naar 013

review: Deafheaven/Touché Amore - 26/9 - Patronaat Deafheaven
Metalband Deafheaven naar 013
Door myrthehuisman op 22 januari 2020 - 11:04 De metalband Deafheaven geeft op 6 juli een concert in 013 in Tilburg.

Deafheaven is tien jaar geleden opgericht in San Francisco. De muziek van Deafheaven bestaat uit een mix van onder andere blackmetal, postrock en shoegaze'. Toen het album genaamd 'Sunbather' uitkwam, werd de band bekend bij het grote publiek. Je kan de band kennen van nummers als 'Dream House', 'You Without End' of 'Sunbather'. In 2018 bracht Deafheaven voor het laatst een album uit. Vorig jaar verscheen wel de single 'Black Brick'.

De kaartverkoop voor het concert van Deafheaven start 23 januari 10:00. Een kaartje kost je €24,90. Koop hier je ticket voor het concert van Deafheaven in 013.

Wil je er zeker van zijn dat je de voorverkoop voor het concert niet mist? Stel dan een reminder in! Door een reminder in te stellen zorg je ervoor dat je een email ontvangt wanneer de voorverkoop van start gaat. Stel hier je reminder in.

Bestel tickets Deafheaven in 013
Tickets Deafheaven
ma 06 jul
013, Tilburg
€ 24,90
Thijs Boontjes Dans- en Showorkest

THIJS BOONTJES SCHRIJFT VALENTIJNSKAARTEN AAN/VOOR... Thijs Boontjes heeft dit jaar een ValenThijskaart-service. Hij zal voor jou...

Kim Wilde

KIM WILDE IN NOVEMBER NAAR NEDERLAND EN BELGIË Kim Wilde komt naar Nederland en België. Ze zal in de maand november totaal...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.