Alicia Keys met nieuwe Europese tournee in juni naar Sportpaleis

alicia keys
Alicia Keys met nieuwe Europese tournee in juni naar Sportpaleis
Door larissapronk op 21 januari 2020 - 17:53 Alicia Keys komt naar België. Op vrijdag 12 juni zal ze te zien zijn in het Sportpaleis in Antwerpen. Dit in het kader van ‘ALICIA – THE WORLD TOUR’, een nieuwe tournee in het kader van haar nieuwe album.

Alicia Keys is een Amerikaanse R&B en soul zangeres en heeft al 15 Grammy awards op haar naam staan. Ze is bekend van haar grote hits als 'No One', 'If I Ain't Got You', 'Girl On Fire' en 'My Boo'. Op 9 januari kwam haar meest recente single 'Underdog' uit. Dit nummer is al bijna 4 miljoen keer beluisterd op Spotify. Vandaag maakt ze bekend dat haar nieuwe album 'ALICIA' op 20 maart uitkomt.

Tickets kosten tussen de €50.90 en €112,50 en gaan aankomende maandag 27 januari om 10:00 uur in de verkoop. Kaarten voor Alicia Keys in het Sportpaleis koop je hier.

Wil je een reminder ontvangen als de verkoop begint? Stel hier in dat je een mailtje wilt ontvangen als de kaartverkoop voor Alicia Keys in België begint.

Bestel tickets Alicia Keys in Sportpaleis
Tickets Alicia Keys
vr 12 jun
Sportpaleis, Antwerpen
€ 50,90 - 112,50
UB40 news

UB40 IN APRIL VOOR VIER SHOWS NAAR NEDERLAND EN BELGIËIn April komt UB40 voor vier concerten naar Nederland en België. De Britse...

Tino Martin1

TINO MARTIN ZEGT TWEEDE CONCERT CARRÉ AF VANWEGE ZIEKTE Nadat Tino Martin gisteren na een kwartier zijn concert in Carré afbrak...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.