Real Estate naar TivoliVredenburg en Botanique

Real Estate
Real Estate naar TivoliVredenburg en Botanique
Door larissapronk op 21 januari 2020 - 14:31 Real Estate komt naar Nederland en België. Op 16 juni zullen ze te zien zijn in Botanique in Brussel en op 21 juni in TivoliVredenburg in Utrecht.

Real Estate is een Amerikaanse band die is opgericht in 2009. De band bestaat uit vijf leden. Real Estate richt zich vooral op het maken van indierock muziek. In 2017 kwam hun album 'In Mind' uit. Hierop staat de hit 'Darling'. Deze is op Spotify al meer dan 45 miljoen keer beluisterd. Verder zijn ze bekend van 'Beach Comber', 'It's Real' en 'Talking Backwards'.

Reguliere tickets voor beide shows kosten rond de €25,- en gaan aankomende vrijdag 24 januari om 10:00 uur in de verkoop. Tickets voor het concert van Real Estate in Brussel koop je hier. Tickets voor het concert van Real Estate in Utrecht koop je hier.

Wil je een reminder ontvangen als de verkoop begint? Stel hier in dat je een mailtje wilt ontvangen als de kaartverkoop voor Real Estate in België begint. Stel hier in dat je een mailtje wilt ontvangen als de kaartverkoop voor Real Estate in Nederland begint.




Altijd op de hoogte van al het concertnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Tino Martin1

TINO MARTIN ZEGT TWEEDE CONCERT CARRÉ AF VANWEGE ZIEKTENadat Tino Martin gisteren na een kwartier zijn concert in Carré afbrak...

edwin evers band

EDWIN EVERS BAND VOOR DRIE CONCERTEN NAAR HET... Omdat de 80’s Clubtour van de Edwin Evers Band enorm snel was uitverkocht...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.